• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • سارا جعفریان

    فهرس المقالات سارا جعفریان


  • المقاله

    1 - تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
    10.30495/jfh.2023.1972363.1381
    محمدجواد رشیدی لیلا روزبه نصیرایی شهین زمردی سارا جعفریان
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1401

  • المقاله

    2 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه توسط آنزیم‌های تجاری
    10.71810/jfst.2025.1004607
    نسیم مهدوی میقان پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

  • المقاله

    3 - بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه
    10.30495/jfst.2022.1968467.1823
    محمد رضا عفیفی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

  • المقاله

    4 - ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
    10.71810/jfst.2024.1004747
    نفیسه نصیرمسلم سارا جعفریان لیلا روزبه نصیرائی مریم یوسف پور
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 64 , السنة 17 , تابستان 1404

  • المقاله

    5 - ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM)
    10.71810/jfst.2025.1004754
    سیده فائزه صفائی سارا جعفریان مجتبی معصومی مهدی شریفی سلطانی لیلا روزبه نصیرائی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

  • المقاله

    6 - بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
    10.30495/jfm.2022.682749
    فرشته اخوان سیاسی پور فومنی مهدی شریفی سلطانی شهین زمردی سارا جعفریان اصغر خسروشاهی اصل
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401

  • المقاله

    7 - تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن
    سحر خیرخواه فقرا سارا جعفریان شهین زمردی لیلا روزبه نصیرائی اصغر خسروشاهی اصل
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1400

  • المقاله

    8 - ارزیابی تاثیر پوشش ترکیبی کیتوزان، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد بر فساد میکروبی فیله شترمرغ در دماي یخچال
    مهسا سادات سجادی مهدی شریفی سلطانی پیمان آریایی سارا جعفریان
    بهداشت مواد غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول