فهرس المقالات مهدی قره خانی المقاله 1 - تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن 20.1001.1.24234966.1398.11.3.6.0 10.30495/jfst.2019.544968 مهسا فتح الهی آقایی مهدی قره خانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398 المقاله 2 - بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه 20.1001.1.24234966.1400.13.2.10.6 10.30495/jfst.2021.582405.1458 بهنام مصطفی زاده مهدی قره خانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1400