فهرست مقالات محسن مختاریان مقاله 1 - The effects of solar drying on drying kinetics and effective moisture diffusivity of pistachio nut Mohsen Mokhtarian Hamid Tavakolipour Ahmad Kalbasi-Ashtari Fatemeh Koushki Food and Health , شماره 5 , سال 4 , پاییز 2021 مقاله 2 - Laying hens’ diet modification with flaxseed and fish oils to enrich egg yolks with omega-3 fatty acids and vitamin D3 Reza Kazempoor Arman Ghorbanzadeh Mohsen Mokhtarian Saeed Rasoulinezhad Food and Health , شماره 4 , سال 4 , تابستان 2021 مقاله 3 - Performance of machine learning system to prediction of almond physical properties Mohsen Mokhtarian Hamid Tavakolipour Hassan Hamedi Amir Daraei Garmakhany Food and Health , شماره 5 , سال 3 , پاییز 2020 مقاله 4 - تعیین و مدلسازی ویژگیهای رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) 20.1001.1.24234966.1400.13.4.9.9 10.30495/jfst.2021.680667 محسن مختاریان مرجان نوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400 مقاله 5 - بهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1399.12.4.5.8 10.30495/jfst.2020.674528 محسن مختاریان مرجان نوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1399 مقاله 6 - بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی ساناز آقاجانی اینچه کیکانلو حمید توکلی پور محسن مختاریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1396 مقاله 7 - تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا 20.1001.1.24234966.1399.12.2.9.8 10.30495/jfst.2020.674019 عطیه علیزاده حمید توکلی پور محسن مختاریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1399 مقاله 8 - Propolis as a Natural Preservative for Frozen Fish Burgers: A Kinetic Study of Lipid Oxidation and Microbial Growth Mohsen Mokhtarian Mohsen Dalvi-Isfahan Fatemeh Koushki Food and Health , شماره 1 , سال 7 , بهار 2024