فهرس المقالات میلاد دانش نیا المقاله 1 - بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) زهرا لطیفی زهرا غفوری شیما منوچهری سمانه خاکی آرانی میلاد دانش نیا لیلا روزبه نصیرایی سارا جعفریان علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 2 - تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز 10.30495/jfst.2021.1938132.1746 زهرا لطیفی الهه بهرامیان صبا صباغ پور لنگرودی رومینا محبی مهسا اسمعیل رمجی میلاد دانش نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403