فهرس المقالات فاطمه کاویان المقاله 1 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا 10.30495/jftn.2023.70300.11228 محمد مسجدی لیلا ناطقی فاطمه کاویان علوم غذایی و تغذیه , العدد 79 , السنة 20 , تابستان 1402 المقاله 2 - کاربرد روش فراصوت در استخراج عصارههای گیاهی فاطمه کاویان محمد مسجدی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1401 المقاله 3 - مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل فاطمه کاویان اعظم ریوندی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1401 المقاله 4 - مقاله مروری سس ماهی تخمیری فاطمه کاویان فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1401 المقاله 5 - مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل اعظم ریوندی فاطمه کاویان فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1401