فهرس المقالات راضیه رضوی المقاله 1 - بررسی اثر پاداکسندگیپلیفنولهایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهیکیلکا در شرایط تسریع شده 20.1001.1.24234966.1402.15.4.6.0 10.30495/jfst.2021.1935265.1734 رضا اسماعیل زاده کناری راضیه رضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 2 - بررسی تأثیر صمغگیری با حمام فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا 10.30495/jfst.2023.1969125.1825 رضا اسماعیل زاده کناری راضیه رضوی کبری مرادعلی نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا