فهرس المقالات رضا اسماعیل زاده کناری المقاله 1 - بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری بهاره دهقان رضا اسماعیل زاده کناری زینب رفتنی امیری علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 2 - استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی بهناز مهدی نیا لیچایی رضا اسماعیل زاده کناری غلامرضا دین پناه علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397 المقاله 3 - بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده 20.1001.1.24234966.1398.11.4.8.4 10.30495/jfst.2019.545908 مژگان یادگاری رضا اسماعیل زاده کناری سید جعفر هاشمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398 المقاله 4 - بررسی اثر پاداکسندگیپلیفنولهایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهیکیلکا در شرایط تسریع شده 20.1001.1.24234966.1402.15.4.6.0 10.30495/jfst.2021.1935265.1734 رضا اسماعیل زاده کناری راضیه رضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 58 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 5 - تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا آزاده سلامی نارملا آصفی رضا اسماعیل زاده کناری مهدی قره خانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 63 , السنة 17 , بهار 1404 المقاله 6 - بررسی تأثیر صمغگیری با حمام فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا کبری مرادعلی نیا رضا اسماعیل زاده کناری راضیه رضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 63 , السنة 17 , بهار 1404 المقاله 7 - تاثیر صمغهای بومی(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنیپیناکولادا بر پایه آبپنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری 10.30495/jfst.2022.1948714.1770 بهاره دهقان رضا اسماعیل زاده کناری زینب رفتنی امیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403