فهرس المقالات زهره بهرامی المقاله 1 - تاثیراستفاده از فیبررژیمیکنجاله زیتون درفرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسیآن 10.30495/jfst.2022.1966040.1817 الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403 المقاله 2 - بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1400 المقاله 3 - بهینهسازی اثرآنتیاکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدان سنتزی(BHT) 10.30495/jfm.2021.683625 الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1400