فهرس المقالات مهنیا شریفی المقاله 1 - تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2021.19176 الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی رمضانعلی جبله علوم غذایی و تغذیه , العدد 73 , السنة 19 , زمستان 1400 المقاله 2 - تاثیراستفاده از فیبررژیمیکنجاله زیتون درفرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسیآن 10.30495/jfst.2022.1966040.1817 الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا