فهرس المقالات الهام آزادفر المقاله 1 - تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2021.19176 الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی رمضانعلی جبله علوم غذایی و تغذیه , العدد 73 , السنة 19 , زمستان 1400 المقاله 2 - بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی محمد اسماعیل نصرآبادی حماد نوری توپکانلو الهام آزادفر زهره قاضی علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399 المقاله 3 - بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه محمداسماعیل نصرآبادی سحر گلچین الهام آزادفر حماد نوری توپکانلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 4 - بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1400 المقاله 5 - بهینهسازی اثرآنتیاکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدان سنتزی(BHT) 10.30495/jfm.2021.683625 الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1400