فهرس المقالات Kian Pahlevan Afshari المقاله 1 - The effect of pasteurization by ultrasound and thermal method on the color and microbial properties of grape juice 10.30495/fh.2022.65884.1101 Ghazaleh Abdollahi Moghaddam Masouleh Leila Nateghi Kian Pahlevan Afshari Food and Health , العدد 4 , السنة 5 , تابستان 2022 المقاله 2 - کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی سارا جعفری راد لیلا ناطقی معصومه مسلمی کیان پهلوان افشاری فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1400 المقاله 3 - بررسیامکانجایگزینینیتریتسدیم با رنگدانهیکروسین و اسانسپاپریکا در سوسیسهلندی70 درصدگوشتمرغ و ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و حسی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.7.7 10.30495/jfst.2021.1911292.1673 سپیده سلطانی لیلا ناطقی کیان پهلوان افشاری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402