Production of Hydrolyzed Protein from Edible Mushroom Using Alcalase Enzyme:Investigation of the Effect of Hydrolysis Time and Concentration of Protein Hydrolysate on Its Antioxidant Capacity
Subject Areas :
Isan Izanloo
1
(دانشجویکارشناسی ارشد، گروه علوم وصنایعغذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعیگرگان، گرگان، ایران)
Alireza Sadeghi Mahoonak
2
(استاد، گروه علوم وصنایعغذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعیگرگان، گرگان، ایران.)
Hoda Shahiri Taberestani
3
(استادیار،گروه علوم و صنایعغذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعیگرگان، گرگان، ایران.)
Shima Kaveh
4
(دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایعغذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعیگرگان، گرگان، ایران.)
Keywords:
Abstract :
(Citrullus lanatus)با ارزیابی فعالیت چلات کنندگیبا استفاده از روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوریغذایی، 9(4)، صص.133-123.
Evaluation of Natural Product Derivatives, 18(10), pp.810-813.
austriasicus). Food Research International, 36(9-10), pp.949-957.
_||_