List of Articles امیرحسین الهامی راد Article 1 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین امیرحسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 31 , Year , Autumn 2011 Article 2 - فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای سوسن کامل رحیمی امیرحسین الهامی راد عباس همتی کاخکی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1394 Article 3 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1395 Article 4 - مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.1.2 10.30495/jfst.2020.674095 رکسانا صباغ زاده امیرحسین الهامی راد محمد آرمین Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) افشین جعفرپور امیرحسین الهامی راد حسین میر سعید قاضی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1395 Article 6 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی نرگس رحیمی سید علی مرتضوی عبدالمجید مسکوکی امیرحسین الهامی راد قدیر رجب زاده Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1394 Article 7 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری علی بهنام نیک امیرحسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی محمدحسین حداد خداپرست Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1396