List of Articles محمد حسن حداد خداپرست Article 1 - Investigation of rheological behavior of Marshmallow seed (<i>Althaea officinalis</i>) mucilage under different temperature, concentration, and shear rate conditions 10.30495/fh.2022.63333.1086 Shima Moazzezi Amir Hossein Elhamirad Leila Nateghi Mohammad Hossein Haddad Khodaparast Fatemeh Zarei Food and Health , Issue 1 , Year , Winter 2022 Article 2 - Investigating the structure and physicochemical properties of mucilage extracted from Malva flower 10.30495/fh.2022.63334.1087 Amir Hossein Elhami Rad Atefeh Ghorbani Leila Nateghi Mohammad Hossein Haddad Khodaparast Fatemeh Zarei Food and Health , Issue 2 , Year , Spring 2022 Article 3 - تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی محمدحسین نشاسته گیر محبت محبی محمدحسین حداد خداپرست Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 4 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز 20.1001.1.24234966.1397.10.4.4.3 الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 5 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج 10.30495/jfst.2021.1930225.1720 Abolghasem Abdollahzadeh Mohsen Vazifeh Doost Zohreh Didar Mohammad Hossein Haddad khodaprast Mohammad Armin Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 60 , Year , Summer 2027 Article 6 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن 20.1001.1.24234966.1400.13.1.1.5 10.30495/jfst.2021.677804 مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 7 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری سانیا منصوری اطمینان امیرحیسن الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395 Article 8 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی مهدی سعیدی فر امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست هاشم اخلاقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1396 Article 9 - بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان 20.1001.1.24234966.1399.12.4.4.7 10.30495/jfst.2020.674524 نفیسه کوشکی محمد حسین حداد خداپرست توحید نجفی میرک محسن وظیفه دوست فریبا نقی پور Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 10 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری علی بهنام نیک امیرحسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی محمدحسین حداد خداپرست Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1396 Article 11 - بررسی میزان تحقق رشد بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه ششم و تاثیر آن بر رشد ستانده سایر رشته فعالیتهای اقتصادی (رویکرد تحلیل داده-ستانده با مدل برنامهریزی آرمانی) 20.1001.1.22516735.1400.11.44.4.3 10.30495/jzpm.2022.4061 reza zeinalzadeh mohammad ali yaghoobi mahdi khodaparast mashhadi masood homayounifar Regional Planning , Issue 44 , Year , Winter 2022