List of Articles سید علی مرتضوی Article 1 - بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ فاطمه پورحاجی فریده طباطبایی سید علی مرتضوی محبت محبی مصطفی مظاهری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 2 - بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب شهره عزیزی سید علی مرتضوی مسعود شفافی زنوزی موسی الرضا هوشمنددلیر Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1394 Article 3 - مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 4 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا داوود سالارباشی مصطفی شهیدی نوقابی بی بی صدیقه فضلی بزاز سید علی مرتضوی ایمان شهابی قهفرخی رضا احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 5 - تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 6 - بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی محمد حسن کمانی امید صفری سید علی مرتضوی معصومه مهربان سنگ آتش فاطمه مسلم خلیل غفوری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1395 Article 7 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی نرگس رحیمی سید علی مرتضوی عبدالمجید مسکوکی امیرحسین الهامی راد قدیر رجب زاده Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1394 Article 8 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1396 Article 9 - بهینهسازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار شکوفه مروی سید علی مرتضوی الناز میلانی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026