List of Articles مسعود اخگر Article 1 - بررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب H. Jooyandeh H. Rostamabadi M. Goudarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 62 , Year , Summer 2019 Article 2 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) A. Hassanpour Amnieh H. Jooyandeh B. Nasehi M. Hojjati Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 58 , Year , Summer 2018 Article 3 - تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی E. Danesh H. Jooyandeh M. Godarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 56 , Year , Winter 2017 Article 4 - تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن H. Jooyandeh E. Danesh M. Goudarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 60 , Year , Winter 2019 Article 5 - بررسی اثر صمغهای فارسی و بادام بهعنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کمچرب H. Rostamabadi H. Jooyandeh M. Hojjati Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 55 , Year , Autumn 2017