List of Articles پیمان رجایی Article 1 - بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2022.68863.11214 A. Haseli R. Pourahmad M. R. Eshaghi P. Rajaei B. Akbari-Adergani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 78 , Year , Summer 2024 Article 2 - تاثیر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمهای سفید 10.30495/jftn.2022.51192.11058 P. Rajaei L. Nateghi F. Zarei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 77 , Year , Winter 2023 Article 3 - مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روشهای اصلاح آن در صنایع غذایی Morva Hosseiny Peyman Rajaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 82 , Year , Spring 2024 Article 4 - مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ Z. Ghaleh Mosiyani R. Pourahmad P. Rajaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 63 , Year , Autumn 2019 Article 5 - مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات Nahayeh Najafi Payman Rajaei Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 6 - مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی Nahayeh Najafi Payman Rajaei Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 7 - امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه Sahar Saraghi Peyman Rajaei Kaveh Zargari Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 8 - مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی Morva Hoseini Peyman Rajaei Journal of Food Safety and Processing , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 9 - مواد افزودنی پلیمر Mandana Zormand Peyman Rajaei Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 10 - اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت سیده سعادت عزیزی محمدحسین عزیزی رکسانا موگویی مینا کارگزاری پیمان رجایی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 11 - تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی somayeh Aghaei Ali Reza Shahab Lavasani peyman Rajaei Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2020