List of Articles لیلا ناطق Article 1 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا 10.30495/jftn.2023.70300.11228 Mohammad Masjedi leila Nateghi Fatemeh Kavain Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 79 , Year , Autumn 2024 Article 2 - تاثیر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمهای سفید 10.30495/jftn.2022.51192.11058 P. Rajaei L. Nateghi F. Zarei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 77 , Year , Winter 2023 Article 3 - تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری 10.30495/jftn.2022.23849.10682 A. Shahab Lavasani M. Zandi L. Nateghi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 77 , Year , Winter 2023 Article 4 - بررسی اثر افزودن اینولین و میکروکریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پریبیوتیک P. Azizi L. Nateghi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 69 , Year , Winter 2021 Article 5 - بهینهسازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئهورا L. Nateghi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 72 , Year , Autumn 2021 Article 6 - بررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم S. Samaee L. Nateghi S. Berenjy Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 7 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی Leyla Nateghi amir Ahangar behan Atefeh Mohammad Gholi Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 8 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند Alireza Saeed Gohari leila Nateghi Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2023 Article 9 - مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا Behzad Rahnatzadeh Simin Asadollahi Leila Nateghi Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 10 - پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی Atefeh Olyaee Shila Berengy Zohreh Yahyaei Sooyani leila Nateghi Journal of Food Safety and Processing , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 11 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی Alireza Saeed Gohari leila Nateghi Laden Rashidi Shila Berengy Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 12 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری leyla Keyvanfar leila Nateghi Ladan rashidi Rezvan Pourahmad Hamid Rashidi Nodeh Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 13 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی Leila Nateghi Amir Ahangar Bahan Atefeh Mohammad Gholi Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 14 - کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی Sara Jafari Rad leila Nateghi Masoumeh Moslemi Kian Pahlevan Afshari Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 15 - اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا 10.30495/jfh.2021.1935286.1321 M. Salimkhaniyan L. Nateghi N. Zand Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 16 - مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو 10.30495/jfh.2022.1948677.1336 F. Noorisefa L. Nateghi H. Zarei Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 17 - مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.) 10.30495/jfh.2022.1967486.1374 A. Olyaee Sh. Berenjy L. Nateghi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2022 Article 18 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3 10.30495/jfst.2019.543715 لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 19 - تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی 20.1001.1.24234966.1399.12.1.3.0 10.30495/jfst.2020.665332 لیلا ناطقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 20 - بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1400.13.2.4.0 10.30495/jfst.2020.675791 سپیده قره یخه امیر حسین الهامی لیلا ناطقی کامبیز ورمیرا Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 21 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس40 درصد گوشتمرغ 20.1001.1.24234966.1402.15.3.3.5 10.30495/jfst.2021.1892973.1611 Bahram Bagheri Mohammad Shokrzadeh Leila Nateghi Alireza Maleki Kahki Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 22 - بررسیامکانجایگزینینیتریتسدیم با رنگدانهیکروسین و اسانسپاپریکا در سوسیسهلندی70 درصدگوشتمرغ و ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و حسی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.7.7 10.30495/jfst.2021.1911292.1673 Sepideh Soltani Leila Nateghi Kian Pahlevan Afshari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 23 - بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی محمد طاهری لیلا ناطقی علیرضا ملکی کهکی انوشه رحمانی فرهنگ سلیمانی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 24 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری لیلا ناطقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1396 Article 25 - تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیاچیتی و نخود لیلا ناطقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1396 Article 26 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش 20.1001.1.24234966.1399.12.2.6.5 10.30495/jfst.2020.673986 زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 27 - اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن 20.1001.1.24234966.1400.13.3.7.5 10.30495/jfst.2021.685669 لیلا ناطقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 28 - بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی مائده عبادی ملاباشی لیلا ناطقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 29 - Evaluation of Oxidative Kinetics of Sunflower Oil Containing Green Tea Extract as a Natural Antioxidant under Rancimat Conditions Nadia Ahmadi Mehrdad Ghavami Ladan Rashidi Maryam Gharachorloo Leila Nateghi Food and Health , Issue 1 , Year , Spring 2024