فهرس المقالات سید محمد علی رضوی المقاله 1 - تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی 20.1001.1.24234966.1398.11.1.5.5 10.30495/jfst.2019.541223 عبدالرضا میرچولی مصطفی مظاهری تهرانی سید علی مرتضوی سید محمد علی رضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 2 - اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر 20.1001.1.24234966.1401.14.2.9.2 10.30495/jfst.2021.1877658.1569 مرتضی کاشانی نژاد سید محمد علی رضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 3 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن 20.1001.1.24234966.1400.13.1.1.5 10.30495/jfst.2021.677804 مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 4 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR 10.30495/jfm.2021.683635 دینا شهرام پور مرتضی خمیری محبوبه کشیری سید محمد علی رضوی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1400 المقاله 5 - Application of Artificial Neural Networks (ANN) and Image Processing for Prediction of Gravimetrical Properties of Roasted Pistachio Nuts and Kernels 10.22034/jon.2019.554956.1038 Toktam Mohammadi Moghaddam Mohammad Ali Razavi Journal of Nuts , العدد 5 , السنة 10 , بهار 2019 المقاله 6 - Effect of Infrared Roasting Process on the Microorganism Contaminations of Long and Round Iranian Pistachio Kernels 10.22034/jon.2020.1869504.1057 Afsaneh Morshedi Seyed Mohammad Ali Razavi Journal of Nuts , العدد 1 , السنة 11 , زمستان 2020 المقاله 7 - Roasting Process Optimization of Walnut Kernels for the Preparation of Walnut Cream Using Response Surface Methodology 10.22034/jon.2017.530390 Seyed Hamidreza Ziaolhagh Mostafa Mazaheri Tehrani Mohammad Ali Razavi Hassan Rashidi Journal of Nuts , العدد 2 , السنة 8 , زمستان 2017 المقاله 8 - Application of Artificial Neural Networks (ANN) and Image Processing for Prediction of the Geometrical Properties of Roasted Pistachio Nuts and Kernels 10.22034/jon.2019.665897 Toktam Mohammadi Moghaddamm Seyed Mohammad Ali Razavi Journal of Nuts , العدد 2 , السنة 10 , زمستان 2019