List of Articles سید ابراهیم حسینی Article 1 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز 20.1001.1.17354226.1399.15.1.5.1 Samira Naderi alireza rahman ebrahim Hoseini Iranian Journal of Biological Sciences , Issue 1 , Year , Summer 2020 Article 2 - بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئینهای میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی Sh Haji BagherNaeeni S.E Hoseini هما Behmadi علیرضا Pazhand Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2013 Article 3 - تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان S.P Hosseini-Shekarabi S.E Hosseini مهدی Soltani ابولقاسم Kamali تورج Valinassab Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2013 Article 4 - بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگهداری در انجماد S.E Hoseini SH Shabani فاطمه Delfan Azari Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2015 Article 5 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سید ابراهیم حسینی sanaz seifi nofersti mohamdreza khani Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2017 Article 6 - مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Shabnam Shadman Sayyed Ebrahim Hosseini Hadi Ershad Langroudi Shahrokh Shabani Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2015