فهرست مقالات سید ابراهیم حسینی مقاله 1 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز 20.1001.1.17354226.1399.15.1.5.1 سمیرا نادری علیرضا رحمن ابراهیم حسینی دانش زیستی ایران , شماره 1 , سال 15 , بهار 1399 مقاله 2 - بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئینهای میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی شیرین حاجی باقر نائینی سید ابراهیم حسینی هما بهمدی علیرضا پژند بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1392 مقاله 3 - تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان سیدپژمان حسینیشکرابی سیدابراهیم حسینی مهدی سلطانی ابولقاسم کمالی تورج ولینسب بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1392 مقاله 4 - بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگهداری در انجماد سید ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی فاطمه دلفان آذری بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1394 مقاله 5 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سید ابراهیم حسینی ساناز سیفی نوفرستی محمد رضا خانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1396 مقاله 6 - مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان شبنم شادمان سید ابراهیم حسینی هادی ارشاد لنگرودی شاهرخ شعبانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1394