List of Articles مانیا صالحی فر Article 1 - بررسی اثر استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن A. H. Sarraf M. Salehifar L. Shahsavani Mojarad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 61 , Year , Winter 2019 Article 2 - بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده N. Pashaei M. Salehifar M. Fahimdanesh Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 65 , Year , Winter 2020 Article 3 - ارزیابیتأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئینآبپنیر تغلیظ شده بر ویژگیهایکیفیکیک روغنیکمچرب 10.30495/jfst.2022.1965132.1812 Maryam Abedi Mania Salehifar Babak Ghiassi Tarzi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 4 - بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما 20.1001.1.24234966.1399.12.3.10.1 10.30495/jfst.2020.674368 سید محسن میر احمدی شریفی مانیا صالحی فر Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026