List of Articles shabnam haghighat khajavi Article 1 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) 20.1001.1.24234966.1400.13.1.11.5 10.30495/jfst.2021.680637 فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 2 - بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین 20.1001.1.24234966.1401.14.4.9.6 10.30495/jfst.2021.684164 Maryam Norouzi ChaKali Shabnam Haghighat Khajavi Reza Safari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026