فهرست مقالات نعیمه پورصالحی مقاله 1 - نقشِ الگوواره تحکیم حسابداری دادگاهی در تغییر رویکردِ افشای ریسک شرکتهای بازار سرمایه: بسط نظریه همولوژی جهت نمادگراییِ ادراکِ سرمایهگذاران محمدحسین لبیب زاده رضوان حجازی اله کرم صالحی فرشین هرمزی دانش مالی تحلیل اوراق بهادار , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1400 مقاله 2 - ارزیابی تاثیر سطوح مختلف افشای ریسک شرکت بر ادراکِ سرمایهگذاران: تحلیلِ اقلیدسی براساس متن کاوی 10.30495/jfksa.2022.20590 محمدحسین لبیب زاده رضوان Rezvan اله کرم صالحی فرشین هرمزی دانش مالی تحلیل اوراق بهادار , شماره 2 , سال 15 , تابستان 1401 مقاله 3 - ارائه مدل توسعه استارتآپهای فناورانه جهت پویایی سازوکارهای راهبری برونسازمانی 10.30495/jfksa.2023.22389 پژمان حاجت پور صابر ملاعلیزاده زواردهی اله کرم صالحی دانش مالی تحلیل اوراق بهادار , شماره 1 , سال 16 , بهار 1402 مقاله 4 - ارزیابی سبد پرتفوی بهینه با کاربرد معیارهای حسابداری با استفاده از معیارهای تصمیم گیری چند معیاره تحت شرایط عدم قطعیت در بازار سرمایه ایران 10.30495/jfksa.2021.19256 کامران تقی زاده اله کرم صالحی صابر ملاعلیزاده زواردهی علی محمودی راد دانش مالی تحلیل اوراق بهادار , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1400 مقاله 5 - بررسی اثر پیشتیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدلسازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی 10.30495/jftn.2023.73772.11258 فخرالدین صالحی معین اینانلودوقوز سارا قزوینه علوم غذایی و تغذیه , شماره 80 , سال 20 , پاییز 1402 مقاله 6 - استفاده از مایکروویو بهعنوان پیشتیمار قبل از خشککردن برشهای پرتقال توسط پرتو فروسرخ فخرالدین صالحی مریم تشکری کیمیا ثمری علوم غذایی و تغذیه , شماره 82 , سال 21 , بهار 1403 مقاله 7 - تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدلسازی ریاضی خشککردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ 10.30495/jftn.2022.65896.11190 نوید گودینی اشرف گوهری فخرالدین صالحی علوم غذایی و تغذیه , شماره 76 , سال 19 , پاییز 1401 مقاله 8 - اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان عاکفه ضامنی مهدی کاشانی نژاد فخرالدین صالحی علوم غذایی و تغذیه , شماره 48 , سال 12 , پاییز 1394 مقاله 9 - بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنیشده با پودر سیب فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 62 , سال 16 , بهار 1398 مقاله 10 - مدلسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان پوشش دادهشده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخکردن فخرالدین صالحی محمدامین اسدنهال علوم غذایی و تغذیه , شماره 72 , سال 18 , پاییز 1400 مقاله 11 - مدل سازی فرآیند خشک کردن هلو توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک فخرالدین صالحی سیدحسین حسینی قابوس علوم غذایی و تغذیه , شماره 63 , سال 16 , تابستان 1398 مقاله 12 - سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد پونه سیاه منصوری الناز مرادی علوم غذایی و تغذیه , شماره 54 , سال 14 , بهار 1396 مقاله 13 - اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص سحر پاوئی فائزه زندی علوم غذایی و تغذیه , شماره 60 , سال 15 , پاییز 1397 مقاله 14 - سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برشهای پیاز در طی فرآیند سرخ کردن فخرالدین صالحی علوم غذایی و تغذیه , شماره 64 , سال 16 , پاییز 1398 مقاله 15 - اثر نمکهای کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگیهای صمغ دانه ریحان فخرالدین صالحی مهدی کاشانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 44 , سال 11 , پاییز 1393 مقاله 16 - مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد حدیثه زند رجبی علوم غذایی و تغذیه , شماره 53 , سال 14 , زمستان 1395 مقاله 17 - بررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 49 , سال 13 , زمستان 1394 مقاله 18 - بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ فخرالدین صالحی علوم غذایی و تغذیه , شماره 65 , سال 17 , زمستان 1398 مقاله 19 - مقایسه عملکرد راکتورهای ایرلیفت جریان داخلی و خارجی جهت تصفیه آب به کمک لجن فعال 10.22034/jest.2020.22686.3180 محمد علی صالحی نسرین حکیم قیاسی علوم و تکنولوژی محیط زیست , شماره 9 , سال 21 , پاییز 1398 مقاله 20 - تأثیر قدرت حاکمیت شرکتی بر نقدشوندگی بازار سهام: با تاکید بر معیارهای آمیهود، حجم معامله و شکاف قیمتی اله کرم صالحی دانش سرمایهگذاری , شماره 1 , سال 10 , بهار 1400 مقاله 21 - تاثیر اطلاعات غیرمالی آیندهنگر بر کارایی سرمایهگذاری و محدودیت تامین مالی اله کرم صالحی دانش سرمایهگذاری , شماره 36 , سال 9 , زمستان 1399 مقاله 22 - واکاوی پارادایمیک محتوایی نارسایی های عملکرد مالی : موردی شرکت پالایش نفت آبادان (رویکرد کیفی و کمی) یوسف بغلانیانی اله کرم صالحی علی محمودی راد دانش سرمایهگذاری , شماره 34 , سال 9 , تابستان 1399