فهرست مقالات مهدی کاشانی نژاد مقاله 1 - اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان عاکفه ضامنی مهدی کاشانی نژاد فخرالدین صالحی علوم غذایی و تغذیه , شماره 48 , سال 12 , پاییز 1394 مقاله 2 - سینتیک انتقال جرم خشککردن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ کدو حلوایی سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 52 , سال 13 , پاییز 1395 مقاله 3 - بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه سمیرا عیسی زاده رازلیقی مرتضی خمیری علیرضا صادقی مهدی کاشانی نژاد حبیب اله میرزایی علوم غذایی و تغذیه , شماره 53 , سال 14 , زمستان 1395 مقاله 4 - تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ آزاده سلیمی یحیی مقصودلو سید مهدی جعفری علیرضا صادقی ماهونک مهدی کاشانی نژاد امان محمد ضیایی فر علوم غذایی و تغذیه , شماره 48 , سال 12 , پاییز 1394 مقاله 5 - مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن حسن صباغی امان محمد ضیایی فر علیرضا صادقی مهدی کاشانی نژاد حبیب اله میرزایی علوم غذایی و تغذیه , شماره 53 , سال 14 , زمستان 1395 مقاله 6 - مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد حدیثه زند رجبی علوم غذایی و تغذیه , شماره 53 , سال 14 , زمستان 1395 مقاله 7 - بررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 49 , سال 13 , زمستان 1394 مقاله 8 - اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1397