فهرست مقالات شهین زمردی مقاله 1 - تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 10.30495/jfh.2020.1865190.1212 شهین زمردی هما بهمدی فروغ شواخی صغری معدنی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1399 مقاله 2 - تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 10.30495/jfh.2023.1972363.1381 محمدجواد رشیدی لیلا روزبه نصیرایی شهین زمردی سارا جعفریان بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1401 مقاله 3 - فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها 10.30495/jfh.2022.1960661.1358 امیرحسین خلیلی اقدم شهین زمردی لیلا روفهگرینژاد اصغر خسروشاهی شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1401 مقاله 4 - تاثیر جوانه کینوا بر ویژگیهای پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese) 10.30495/jfh.2023.1984887.1399 مهسا کریم پور سهرقه افشین جوادی شهین زمردی نویده انرجان بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1401 مقاله 5 - تولید ماست میوهای فراسودمند از شیرگاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris) 10.30495/jfst.2022.1943724.1763 آیدا هدایت ساعتلو اصغر خسروشاهی اصل شهین زمردی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 16 , تابستان 1403 مقاله 6 - تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ معصومه مجتهدی زنجیرآباد شهین زمردی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 9 , پاییز 1396 مقاله 7 - ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران 20.1001.1.24234966.1399.12.4.11.4 10.30495/jfst.2020.674602 فروغ شواخی هما بهمدی شهین زمردی صغری معدنی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1399