فهرست مقالات Mohammad Hojjatoleslamy مقاله 1 - تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان سینوش همت زاده دستگردی محمد حجت الاسلامی اورنگ عیوض زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1396 مقاله 2 - بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین 20.1001.1.24234966.1399.12.3.9.0 10.30495/jfst.2020.674305 روح الامین مهدیان هومان مولوی محمد حجت الاسلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1399 مقاله 3 - Rheological properties of the gum fractions from psyllium (Plantago psyllium L.) محمد حجت الاسلامی فاطمه رییسی معصومه اسدی مهران محمدیان نرگس سامانیان journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , شماره 4 , سال 4 , بهار 2013