فهرست مقالات Nasrin Choobkar مقاله 1 - شناسایی و رتبه بندی عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار فرهنگ محیطزیست در ورزش الهام کاویانی نسرین چوبکار ولی ناصری پایداری، توسعه و محیط زیست , شماره 12 , سال 3 , زمستان 1401 مقاله 2 - Ultrasonic Assisted Adsorption of Rhodamine B (RhB) Dye by Albizia Stem Bark Lebbeck Modified by Fe2 (MoO4)3 Nanocomposite Synthesis: Experimental Design Methodology 20.1001.1.20083815.2023.17.2.3.8 Shiva Enolghozati Nasrin Choobkar Elham Pournamdari Farzaneh Marahel Journal of Applied Chemical Research , شماره 2 , سال 17 , بهار 2023 مقاله 3 - تأثیر مکملسازی پودر آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر شاخص رشد و فاکتورهای سرمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نسرین چوبکار شاپور کاکولکی محیا رضایی منش فروغ محمدی لیلا صفرخانلو آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1396 مقاله 4 - اثرات استفاده از گیاهان پونه و آویشن شیرازی بر خصوصیات رشد و صفات لاشه و بار میکروبی روده در جوجههای گوشتی مسعود گودرزی نسرین چوبکار فروغ محمدی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1397 مقاله 5 - تاثیر گیاه غازیاقی (Falcaria vulgaris) در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نسرین چوبکار آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1394 مقاله 6 - بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی برهموم زنبور عسل در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی و بقاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نسرین چوبکار عباسعلی ساری علیرضا بلندنظر هاشم حشمتی فروغ محمدی نسترن شهبازیان امیرمحمد امامی راد پیام یاری آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1392 مقاله 7 - ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس 20.1001.1.24234966.1402.15.1.9.7 10.30495/jfst.2021.1905354.1656 عادله مدنی نسرین چوبکار نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 8 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.12.4 10.30495/jfst.2019.544454 رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398