فهرست مقالات لیلا روفه گری نژاد مقاله 1 - بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر 20.1001.1.24234966.1397.10.4.2.1 حسنیه امینی لیلا روفه گری نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397 مقاله 2 - تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 20.1001.1.24234966.1398.11.3.9.3 10.30495/jfst.2019.544971 سمیرا ابراهیم پوراحمدی میرهادی خیاط نوری لیلا روفهگری نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1398 مقاله 3 - بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی 20.1001.1.24234966.1400.13.2.2.8 10.30495/jfst.2021.680639 لیلا روفه گری نژاد آرزو علی اصل خیابانی سپیدار سیدی منصور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 13 , تابستان 1400