فهرس المقالات مصطفی شهیدی المقاله 1 - بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید 20.1001.1.24234966.1401.14.4.12.9 10.30495/jfst.2021.684169 سمیه شهبازی زهره دیدار محسن وظیفه دوست مصطفی شهیدی نوقابی عیسی جاهد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 2 - بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم 20.1001.1.24234966.1402.15.3.4.6 10.30495/jfst.2021.1916953.1689 سارا ناجی طبسی مصطفی شهیدی نوقابی مرضیه حسینی نژاد حسین زمانی تکتم هجرانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 3 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن 20.1001.1.24234966.1400.13.1.1.5 10.30495/jfst.2021.677804 مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 4 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا داوود سالارباشی مصطفی شهیدی نوقابی بی بی صدیقه فضلی بزاز سید علی مرتضوی ایمان شهابی قهفرخی رضا احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 5 - تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی مریم حسنی امیر حسین الهامی راد مجید محمد حسینی مصطفی شهیدی نوقابی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396