فهرس المقالات محمد رضا احسانی المقاله 1 - اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش صدیقه یزدان پناه محمد رضا احسانی مریم میزانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 44 , السنة 11 , پاییز 1393 المقاله 2 - مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز الناز تمسکنی زاهدی محمد رضا احسانی عزیز همایونی راد انوشه شریفان کامبیز لاریجانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 48 , السنة 12 , پاییز 1394 المقاله 3 - Identification of Volatile Compounds Originating from Secondary Contamination and Packaging Materials in UF and White Brine Cheeses Narges Sabouri Yadollah Yamini .M. R Ehsani حسین باخدا Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 29 , السنة 14 , بهار 2024