فهرس المقالات غلامحسن اسدی المقاله 1 - تاثیر پودر پخت ریزپوشانی شده با موم کارنوبا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ روکش دارشده با پودر تمپورا طی مدت زمان نگهداری 10.30495/jftn.2023.73778.11260 افسانه خسرونیا افشین جعفرپور غلامحسن اسدی سید مهدی سیدین اردبیلی شیما یوسفی علوم غذایی و تغذیه , العدد 81 , السنة 21 , زمستان 1402 المقاله 2 - تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران لیلا کمالی روستا مهدی سیدین اردبیلی غلامحسن اسدی بابک غیاثی طرزی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396