فهرس المقالات بابک غیاثی طرزی المقاله 1 - تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران لیلا کمالی روستا مهدی سیدین اردبیلی غلامحسن اسدی بابک غیاثی طرزی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396 المقاله 2 - ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک شراره مومنی فعلی بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 48 , السنة 12 , پاییز 1394 المقاله 3 - بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی معصومه مالمیر بابک غیاثی طرزی غلامحسن اسدی حسین میرسعیدقاضی بابک دلخوش علوم غذایی و تغذیه , العدد 52 , السنة 13 , پاییز 1395 المقاله 4 - بهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ مهسا نیک خواه عشقی بابک غیاثی طرزی علیرضا بصیری علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396