فهرس المقالات غلامحسن اسدی المقاله 1 - سینتیک انتقال جرم خشککردن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ کدو حلوایی سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 52 , السنة 13 , پاییز 1395 المقاله 2 - بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی معصومه مالمیر بابک غیاثی طرزی غلامحسن اسدی حسین میرسعیدقاضی بابک دلخوش علوم غذایی و تغذیه , العدد 52 , السنة 13 , پاییز 1395 المقاله 3 - تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب بهرام پاشازاده سید مهدی سیدین اردبیلی حسن حاج نجاری فروغ شواخی غلامحسن اسدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 42 , السنة 11 , بهار 1393 المقاله 4 - Fabrication of surface-enhanced Raman scattering sensors to detect antibiotic residues in muscle foods using gold nanoparticles 10.30495/jopn.2023.31777.1287 Mehran Behvarmanesh Gholamhasan Asadi Rasoul Malekfar Seyed Masoud Etezad Journal of Optoelectronical Nanostructures , العدد 30 , السنة 8 , پاییز 2023