فهرس المقالات بابک غیاثی طرزی المقاله 1 - بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق مهسا رضایی بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403 المقاله 2 - بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی 10.30495/jftn.2022.42222.10945 مرجان رسولی بابک غیاثی طرزی مهدی سیدین اردبیلی حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401 المقاله 3 - بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف مهرناز سرپرست بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 68 , السنة 17 , پاییز 1399 المقاله 4 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی بنفشه آقامحمدی مسعود هنرور بابک غیاثی طرزی بابک دلخوش علوم غذایی و تغذیه , العدد 40 , السنة 10 , پاییز 1392 المقاله 5 - بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب مهرناز غربا بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 6 - تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب 10.30495/jftn.2021.19174 مرضیه جرنگی فرزانه عبدالملکی بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 73 , السنة 19 , زمستان 1400 المقاله 7 - اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) نوشین فرهادیه اورنگ عیوض زاده بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 8 - بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر بابک غیاثی طرزی ونوشه بابایی نامی پرویز شهبازی خواه هاله حدائق علوم غذایی و تغذیه , العدد 40 , السنة 10 , پاییز 1392 المقاله 9 - مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا محیا حدادی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 10 - ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون فاطمه کلاته سیفری مهرداد قوامی بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 67 , السنة 17 , تابستان 1399 المقاله 11 - تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا معصومه سادات میر رضایی رودکی محمد علی سحری بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو محسن برزگر علوم غذایی و تغذیه , العدد 45 , السنة 12 , زمستان 1393 المقاله 12 - مروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) سپیده حسینی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی علوم غذایی و تغذیه , العدد 44 , السنة 11 , پاییز 1393 المقاله 13 - بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت 10.30495/jftn.2021.19179 فاطمه بائی بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 73 , السنة 19 , زمستان 1400 المقاله 14 - بهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد شنتیا فخاری بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399