List of Articles نویده انرجان Article 1 - ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) Aida Parvin N. Anarjan Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2017 Article 2 - مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی 10.30495/jfh.2022.1964791.1366 S. Alireza Mortazavi Tabrizi Asshin Javadi Navideh Anarjan جاوید Mortazavi H. Mirzaei Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2022 Article 3 - بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی 10.30495/jfh.2021.1930403.1315 M. Zahedi B. Memar Maher Navideh Anarjan H. Hamishehkar Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 4 - بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی 10.30495/jfh.2022.1945475.1333 ّF. Ghavidel H. Jafarizadeh-Malmiri A. Javadi N. Anarjan Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 5 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری 10.71876/jfh.2024.4021443 Farzad Noei Hamid Mirzaei Navideh Anarjan Afshin Javadi Mohammd Ali Behnajady Food Hygiene , Issue 52 , Year , Winter 2024 Article 6 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی 10.30495/jfst.2023.1973945.1836 Farhan Ahadi Afshin Javadi Hoda Jafarizadeh Malmiri Navideh Anarjan Hamid Mirzaie Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 62 , Year , Winter 2025 Article 7 - استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی 10.30495/jfm.2022.1945652.1747 Roghayeh Hatami Hoda Jafarizadeh Malmiri Afshin Javadi Navedeh Anarjan Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023 Article 8 - اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ 10.71876/jfh.2024.1122822 Shahin Jabraili pur Hamid Mirzaei Navideh Anarjan Afshin Javadi Mohammadali Behnajady Food Hygiene , Issue 54 , Year , Summer 2024