List of Articles افشین جوادی Article 1 - تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی S. Ebrahimiasl A. Soltani Chapezad A. Javadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 59 , Year , Autumn 2018 Article 2 - جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس A. Javadi Aisa Alinia Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 3 - اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب 10.30495/jfh.2021.1916571.1298 N. Shabani A. Javadi H. Jafarizadeh-Malmiri H. Mirzaei J. Sadeghi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2021 Article 4 - بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول 10.30495/jfh.2020.1908282.1283 kh. Abbaszadeh Maroufan H. Mirzaei A.A. Matin A. Javadi A. Amani-gadim Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2020 Article 5 - بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن 10.30495/jfh.2021.677459 M.A. Rahimizad Toulon H. Mirzaei A.A. Matin A. Javadi A. Amani Ghadim Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021 Article 6 - بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی 10.30495/jfh.2022.1945475.1333 ّF. Ghavidel H. Jafarizadeh-Malmiri A. Javadi N. Anarjan Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 7 - اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1973949.1384 Ali Khodadadi Baighout Afshin Javadi Sodeif Azadmard Hamid Mirzaei Younes Anzabi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 8 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری 10.71876/jfh.2024.4021443 Farzad Noei Hamid Mirzaei Navideh Anarjan Afshin Javadi Mohammd Ali Behnajady Food Hygiene , Issue 52 , Year , Winter 2024 Article 9 - استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 10.71876/jfh.2024.3121433 Amirhossein Hamedfar Afshin Javadi Mohammad Reza Afshar Mogaddam Hamid Mirzaei Food Hygiene , Issue 53 , Year , Spring 2024 Article 10 - جستجو و شناسایی هلیکوباکتر پلوروم در کبد و محتویات سکوم تعدادی از طیورگوشتی ارجاعی به درمانگاههای شهر تبریز، با استفاده از روشهای کشت و PCR 10.30495/jvcp.2022.1959425.1367 Seyed mohammad Alavi shoushtari Afshin Javadi Golamreza Zarrini Hamid Mirzaei Shahram Hanifian Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 11 - توسعه روش آنالیز کارآمد برای اندازه گیری میزان آنتی بیوتیک های تتراسایکلینی پر کاربرد در نمونه های تخم مرغ Neda Mohafez Afshin Javadi Mohammad Reza Afshar Mogaddam Zohreh Mashak Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Upcoming Articles Article 12 - بررسی سرولوژیکی بروسلوز گوسفند و بز درکشتارگاه های استان آذربایجانشرقی درسال 84-1383 Afshin Javadi قهرمان Akrami Nojadeh M.R Javadi مهدی Ahmad Khanli Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 1 , Year , Summer 2007 Article 13 - نقش استرسهای عضلانی و ارتباط آن با کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی یوسف Doustar فرید Sarkarati افشین Javadi وحید Haji Abalo Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 2 , Year , Autumn 2007 Article 14 - مطالعه تأثیر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شیر حمید Mirzaii افشین Javadi یونس Barzegar Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 4 , Year , Winter 2007 Article 15 - بررسی اثر دود دهی گرم سنتی روی بار میکروبی فرآورده های گوشتی افشین Javadi حمید Mirzaii پیام Pashak Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 4 , Year , Winter 2007 Article 16 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی 10.30495/jfst.2023.1973945.1836 Farhan Ahadi Afshin Javadi Hoda Jafarizadeh Malmiri Navideh Anarjan Hamid Mirzaie Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 17 - شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان Afshin Javadi Yalda Basharkhah Behbood Jafari Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2015 Article 18 - استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی 10.30495/jfm.2022.1945652.1747 Roghayeh Hatami Hoda Jafarizadeh Malmiri Afshin Javadi Navedeh Anarjan Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023 Article 19 - Encapsulation of Zataria multiflora Boiss L. Essential Oil in Chitosan Nanoparticles: Characterization and Antifungal Properties in Culture Media and UF-Feta Cheese 10.22034/jchr.2023.1981833.1702 Aso Kaboodi Hamid Mirzaei Farzad katiraee Afshin Javadi Mohammad Reza Afshar Mogaddam Journal of Chemical Health Risks , Upcoming Articles