List of Articles دکتر شهرام شکر فروش Article 1 - بررسی آلودگی گلههای طیور گوشتی در آخر دوره پرورش به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای 20.1001.1.22518851.1396.13.1.2.5 عنایت بریزی سید شهرام شکر فروش سعید حسین زاده مصطفی عبدالهی نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Summer 1396 Article 2 - گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم M. Hashempour Sadeghian N. Kazemipour S. Shekarforoush M. H. Eskandari Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 3 - ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده 10.30495/jfh.2019.545852 S. sekhavatizadeh M. aminlari H.R. Gheisari S. shekarfroosh M. Golmakani Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 4 - کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی M. H. Eskandari S. hasheminasab M. niakosari S. Shekarforoush Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 5 - مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی S. Pashangeh S.S. Shekarforoush M. Aminlari S. Hosseinzadeh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 6 - بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان 10.30495/jfh.2020.669677 S. Sadeghi H.R. Gheisary S. Basiri H. Rashidi S.S. Shekarforoush Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 7 - خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس 10.30495/jfh.2019.669288 Z. Erjaee S.S. Shekarforoush S. Hosseinzadeh Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2019 Article 8 - اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن 10.30495/jfh.2020.671113 R. farahi ashtiani SH. ShekarForoush H.R. Gheisari S. Basiri M.H. Eskandari Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 9 - بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری 10.30495/jfh.2020.578849.1200 M. Forouzantabar S. Hosseinzadeh H. R. Gheisari S. S. Shekarforoush Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021 Article 10 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی S.S Shekarforoush نوردهر Rokni گیتی Karim S.M Razavi Rohani S.M.M Kiaie مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2012 Article 11 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن S.S Shekarforoush گیتی Karim S.M Razavi Rohani S.M.M Kiaie نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2012 Article 12 - ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab) Enayat Beriz Seyed Shahramr Shekarforoush Saeid Hosseinzadeh Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2016 Article 13 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی S.S Shekarforoush S.M Razavi Rohani گیتی karim S.M.M Kiaie نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2013 Article 14 - بررسی اثر پروبیوتیکهای باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی M. Majlesi Shekarforoush S.S. Shekarforoush S.S. H.R. Ghaisari S. Nazifi J. Sajedianfard Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2016 Article 15 - بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب مجید Hashemi H.R Gheisari S.S Shekarforoush Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2013 Article 16 - بررسی فراوانی سارکوسیست در گاوهای کشتار شده در کشتارگاه کرمانشاه 10.30495/vmj.2022.691086 Ali Moghadam saied shahram Shekarforoush Journal of Veterinary Clinical and Laboratory Research(JLACSR) , Issue 5 , Year , Winter 2022