List of Articles نوید مزروعی آرانی Article 1 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد 20.1001.1.24234966.1400.13.4.8.8 10.30495/jfst.2021.680666 سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 2 - بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان 20.1001.1.24234966.1401.14.2.8.1 10.30495/jfst.2021.1878968.1576 Elham Fathimoghaadam Amir Shakerian Reza Sherafati Chaleshtouri , Ebrahim Rahimi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 3 - بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی Hossein Hooshyar Zaker AbbasZadeh Reza Sherafati Mohsen Arbabi Gholam Abbas Mousavi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2016 Article 4 - بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا Reza sharafati chaleshtori محسن تقی زاده صفورا میری زهره اسدی محدثه عبدی پور وحیده شیری Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 5 - بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 Reza sharafati chaleshtori navid Mazroii Arani Elahe Alizadeh Alireza Etemadi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 6 - بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی 10.30495/jfm.2021.1919469.1693 Mahboobeh Rabanifard Javad Tabatabaian Nimavard Reza sharafati chaleshtori Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 7 - مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین 10.30495/jfm.2021.1945430.1746 Manouchehr Momeni shahraki Reza Sharafati Chaleshtori Mehdi Raissy Mahsa Ansari Fatemeh Heidarinezhad Chaharmahali Farhang Tirgir Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2021 Article 8 - بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب 10.30495/jfm.2022.1959877.1775 Zeinab Rahmani Fatemeh Mohamadi Reza Sharafati Chaleshtori Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023 Article 9 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی Reza Sharafati Chaleshtori Mahmoud Rafieian-kopaei Ali Sharafati Chaleshtori Elham Salehi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Winter 2014 Article 10 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی Reza Sharafati Chaleshtori Mahmoud Rafieian Kopaei Ali Sharafati Chaleshtori Elham Salehi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2014 Article 11 - ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 Navid Mazroi Arani Reza Sharafati Chaleshtori Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2014