List of Articles امیر شاکریان Article 1 - بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در شیر نشخوارکنندگان به روش مولکولی 20.1001.1.22518851.1398.15.2.10.9 10.30495/jvm.2020.676317 مهتاب علیپور ابراهیم رحیمی امیر شاکریان نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Winter 1398 Article 2 - جداسازی و تعیین حساسیت ضد میکروبی آرکوباکتر در شیر خام و فراورده های آن به روش کشت و PCR در استان اصفهان 10.30495/jvm.2023.1985617.1244 اباذر لامعی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان حسن ممتاز نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 46 , Year , Spring_Summer 2024 Article 3 - شیوع <i>کوکسیلا بورنتی </i> در مخازن جمعآوری شیر گاوهای بومی استان گیلان بهروش Nested-PCR 10.30495/jfh.2019.668698 A. Nourozhaghi Nobijari E. Rahimi A. Shakerian Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 4 - بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395 10.30495/jfh.2019.545849 B. Hendijani A. Shakerian E. Rahimi F. Salehzadeh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 5 - ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان Azadeh Moradi Farsani Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Hasan Momtaz Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2018 Article 6 - بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان 10.30495/jfh.2019.667054 Z. Shakeri E. Rahimi A. Shakerian Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2019 Article 7 - مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان بهروش nested-PCR 10.30495/jfh.2020.583591.1206 M. Alipour Amroabadi E. Rahimi A. Shakerian Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021 Article 8 - بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری 10.30495/jfh.2023.1993402.1415 akbar ansariyan barezi Amir Shakerian ebrahim rahimi zahra esfandiyari Food Hygiene , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 9 - بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو 10.30495/jfh.2023.1992033.1412 Farideh Ghaderi Amir Shakerian zohreh Mashak Ebrahim Rahimi Mahdi Jafari Food Hygiene , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 10 - مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان 10.30495/jfh.2023.1990530.1409 Maryam Sadat Emami Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2023 Article 11 - بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضهشده در سوپرمارکتهای شهرستان شهرکرد امیر Shakerian علی Sharifzadeh پیمان Aghanejad مهران Tajmir Riahi الهام Salehi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2011 Article 12 - میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان ابراهیم Rahimi امیر Shakerian محسن Jafarian محمد Kajbafi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2012 Article 13 - مطالعه میزان شیوع گونههای ویبریو و فراوانی ژنهای حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه سحر Hosseini فرهاد Safarpoor Dehkordi ابراهیم Rahimi امیر Shakerian Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2014 Article 14 - میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 ابراهیم Rahimi زینب Torki Baghbaderani امیر Shakerian Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2015 Article 15 - بررسی غلظت آرسنیک در ماهیهای شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی ابراهیم Rahimi امیر Shakerian مهدی Raissy الهه Kazemi Kheirabadi اسماء Behzadnia Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2011 Article 16 - مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان الهه Jaberi امیر Shakerian ابراهیم Rahimi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2013 Article 17 - تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان ابراهیم Rahimi امیر Shakerian گلنوش Raeisi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 18 - فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی امیر Shakerian ابراهیم Rahimi سیامک Kazemi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2012 Article 19 - جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا امیر Shakerian گلی Savabi Esfahani Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2012 Article 20 - مطالعه میزان ید در گوشتهای گاو و گوسفند و تخممرغهای عرضه شده در شهرکرد طی سالهای 1389 و 1390 امیر Shakerian Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2012 Article 21 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد 20.1001.1.24234966.1400.13.4.8.8 10.30495/jfst.2021.680666 سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 22 - بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان 20.1001.1.24234966.1401.14.2.8.1 10.30495/jfst.2021.1878968.1576 Elham Fathimoghaadam Amir Shakerian Reza Sherafati Chaleshtouri , Ebrahim Rahimi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 23 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.6.8 10.30495/jfst.2021.1917624.1690 Zahra Farajzadeh Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Mahmoud Bagheri Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 24 - مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی 10.30495/jfm.2023.1974180.1798 Ghasem Ghorbani Ebrahim Rahimi Amir Shakerian Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2023 Article 25 - بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری Ebrahim Rahimi Amir Shakeriyan Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 26 - گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) Amir Shakerian Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2016 Article 27 - مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران Amir Shakerian sahar nouri Mohammad Nodargah Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 28 - بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 Manouchehr Momeni shahraki Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2018 Article 29 - مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری Manouchehr Momeni shahraki Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Farhad Safarpoor Dehkordi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 30 - مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 10.30495/jfm.2021.683628 reza mousavi Ebrahim Rahimi Amir Shakerian Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 31 - بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397 10.30495/jfm.2022.683633 roya najafi ebrahim rahimi Amir Shakerian Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2022 Article 32 - Effect of Bakhtiari celery (Kelussia odoratissma Mozaff) on sensory properties and shelf life of set yogurt امیر شاکریان محمد جواد سهرابی عبدالله قاسمی پیربلوطی Journal of Medicinal Herbs, "J. Med Herb"(Formerly known as Journal of Herbal Drugs or J. Herb Drug) , Issue 2 , Year , Winter 2012 Article 33 - Effect of extract from Tragopogon graminifolius DC. on properties sensory, shelf life and the viscosity rate yogurt سحر لطفی زاده دهکردی امیر شاکریان عبدالرضا محمدی نافچی Journal of Medicinal Herbs, "J. Med Herb"(Formerly known as Journal of Herbal Drugs or J. Herb Drug) , Issue 2 , Year , Winter 2013 Article 34 - Investigation of Heavy Metals, Aflatoxin M1 and Physicochemical Properties of Milk Used in Baby Dry Milk Formula in Shahrekord City 10.22034/jchr.2022.1900991.1140 Bahram Karimi Dehcheshmeh Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Journal of Chemical Health Risks , Issue 4 , Year , Summer 2022 Article 35 - به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ Maryam Hadiyan Hassan Momtaz Amir Shakerian Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 36 - فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) Mahsa Salehi Amir Shakerian Zohreh Mashak Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2024