List of Articles ابراهیم رحیمی Article 1 - مطالعه میزان شیوع گونههای ویبریو و فراوانی ژنهای حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه سحر Hosseini فرهاد Safarpoor Dehkordi ابراهیم Rahimi امیر Shakerian Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2014 Article 2 - تغییرات شاخصهای اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روشهای متداول پخت آذین Pourkhalili مریم Mirlohi ابراهیم Rahimi محمد Hojatoleslami Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2012 Article 3 - مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان الهه Jaberi امیر Shakerian ابراهیم Rahimi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2013 Article 4 - فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی امیر Shakerian ابراهیم Rahimi سیامک Kazemi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2012 Article 5 - مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا فیروز Fadaeifard مهدی Raiisy حمید Koorangi ابراهیم Rahimi راحله Pirzadeh Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2013