فهرست مقالات ابراهیم رحیمی مقاله 1 - مطالعه میزان شیوع گونههای ویبریو و فراوانی ژنهای حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه سحر حسینی فرهاد صفرپور دهکردی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1393 مقاله 2 - تغییرات شاخصهای اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روشهای متداول پخت آذین پورخلیلی مریم میرلوحی ابراهیم رحیمی محمد حجتالاسلامی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1391 مقاله 3 - مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان الهه جابری امیر شاکریان ابراهیم رحیمی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 3 , پاییز 1392 مقاله 4 - فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی سیامک کاظمی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1390 مقاله 5 - مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا فیروز فدایی فرد مهدی رئیسی حمید کورنگی ابراهیم رحیمی راحله پیرزاده بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1391