List of Articles علیرضا صادقی ماهونک Article 1 - تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) A. Taherian M. Rahbari A. R. Sadeghi Mahonak Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 50 , Year , Summer 2016 Article 2 - بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ Sh. Piri Gheshlaghi A. R. Sadeghi Mahoonak M. Alami M. Ghorbani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 52 , Year , Winter 2016 Article 3 - بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی A. Namadipour A. R. Sadeghi Mahoonak M. Ghorbani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 58 , Year , Summer 2018 Article 4 - تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ آزاده Salimi یحیی Maghsoudlo S. M. Jafari A. R. Sadeghi Mahonak مهدی Kashani Nejad A. M. Ziaeefar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 48 , Year , Winter 2015 Article 5 - تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا Maedeh Etemadi Ali Reza Sadeghi Mahonak Mohammad Ghorbani Yahya Maghsoudlou Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 49 , Year , Winter 2016