فهرست مقالات امیر شاکریان مقاله 1 - بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در شیر نشخوارکنندگان به روش مولکولی 20.1001.1.22518851.1398.15.2.10.9 10.30495/jvm.2020.676317 مهتاب علیپور ابراهیم رحیمی امیر شاکریان میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 15 , زمستان 1398 مقاله 2 - جداسازی و تعیین حساسیت ضد میکروبی آرکوباکتر در شیر خام و فراورده های آن به روش کشت و PCR در استان اصفهان 10.30495/jvm.2023.1985617.1244 اباذر لامعی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان حسن ممتاز میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 46 , سال 19 , بهار-تابستان 1402 مقاله 3 - شیوع <i>کوکسیلا بورنتی </i> در مخازن جمعآوری شیر گاوهای بومی استان گیلان بهروش Nested-PCR 10.30495/jfh.2019.668698 اکرم نوروز حقی نوبیجاری ابراهیم رحیمی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1399 مقاله 4 - بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395 10.30495/jfh.2019.545849 بهاره هندیجانی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی فرحمند صالح زاده بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1398 مقاله 5 - ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان آزاده مرادی فارسانی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی حسن ممتاز بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1397 مقاله 6 - بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان 10.30495/jfh.2019.667054 زهرا شاکری ابراهیم رحیمی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1398 مقاله 7 - مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان بهروش nested-PCR 10.30495/jfh.2020.583591.1206 مهتاب علیپور عمروآبادی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1400 مقاله 8 - بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری 10.30495/jfh.2023.1993402.1415 اکبر انصاریان بارزی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی زهرا اسفندیاری بهداشت مواد غذایی , شماره 3 , سال 13 , پاییز 1402 مقاله 9 - بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو 10.30495/jfh.2023.1992033.1412 فریده قادری امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی مهدی جعفری بهداشت مواد غذایی , شماره 3 , سال 13 , پاییز 1402 مقاله 10 - مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان 10.30495/jfh.2023.1990530.1409 مریم سادات امامی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 13 , تابستان 1402 مقاله 11 - بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضهشده در سوپرمارکتهای شهرستان شهرکرد امیر شاکریان علی شریفزاده پیمان آقانژاد مهران تاجمیرریاحی الهام صالحی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1390 مقاله 12 - میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان ابراهیم رحیمی امیر شاکریان محسن جعفریان محمد کجبافی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1391 مقاله 13 - مطالعه میزان شیوع گونههای ویبریو و فراوانی ژنهای حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه سحر حسینی فرهاد صفرپور دهکردی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1393 مقاله 14 - میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 ابراهیم رحیمی زینب ترکی باغبادرانی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 5 , پاییز 1394 مقاله 15 - بررسی غلظت آرسنیک در ماهیهای شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان مهدی رئیسی الهه کاظمی خیرآبادی اسماء بهزاد نیا بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 1 , پاییز 1390 مقاله 16 - مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان الهه جابری امیر شاکریان ابراهیم رحیمی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 3 , پاییز 1392 مقاله 17 - تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان ابراهیم رحیمی امیر شاکریان گلنوش رئیسی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 5 , تابستان 1394 مقاله 18 - فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی سیامک کاظمی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1390 مقاله 19 - جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا امیر شاکریان گلی صوابی اصفهانی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1391 مقاله 20 - مطالعه میزان ید در گوشتهای گاو و گوسفند و تخممرغهای عرضه شده در شهرکرد طی سالهای 1389 و 1390 امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1391 مقاله 21 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد 20.1001.1.24234966.1400.13.4.8.8 10.30495/jfst.2021.680666 سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400 مقاله 22 - بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان 20.1001.1.24234966.1401.14.2.8.1 10.30495/jfst.2021.1878968.1576 الهام فتحی مقدم امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1401 مقاله 23 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.6.8 10.30495/jfst.2021.1917624.1690 زهرا فرج زاده امیر شاکریان ابراهیم رحیمی محمود باقری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 15 , پاییز 1402 مقاله 24 - مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی 10.30495/jfm.2023.1974180.1798 قاسم قربانی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1402 مقاله 25 - بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری ابراهیم رحیمی امیر شاکریان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1396 مقاله 26 - گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) امیر شاکریان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1395 مقاله 27 - مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران امیر شاکریان سحر نوری محمد نودرگاه میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1397 مقاله 28 - بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 منوچهر مومنی شهرکی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 5 , پاییز 1397 مقاله 29 - مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری منوچهر مومنی شهرکی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی فرهاد صفرپور دهکردی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1399 مقاله 30 - مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 10.30495/jfm.2021.683628 رضا موسوی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1400 مقاله 31 - بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397 10.30495/jfm.2022.683633 رویا نجفی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1401 مقاله 32 - Effect of Bakhtiari celery (Kelussia odoratissma Mozaff) on sensory properties and shelf life of set yogurt امیر شاکریان محمد جواد سهرابی عبدالله قاسمی پیربلوطی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , شماره 2 , سال 3 , زمستان 2012 مقاله 33 - Effect of extract from Tragopogon graminifolius DC. on properties sensory, shelf life and the viscosity rate yogurt سحر لطفی زاده دهکردی امیر شاکریان عبدالرضا محمدی نافچی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , شماره 2 , سال 4 , زمستان 2013 مقاله 34 - Investigation of Heavy Metals, Aflatoxin M1 and Physicochemical Properties of Milk Used in Baby Dry Milk Formula in Shahrekord City 10.22034/jchr.2022.1900991.1140 Bahram Karimi Dehcheshmeh Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Journal of Chemical Health Risks , شماره 4 , سال 12 , تابستان 2022 مقاله 35 - به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ مریم هادیان حسن ممتاز امیر شاکریان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1403 مقاله 36 - فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) مهسا صالحی امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1403