فهرست مقالات پروین شرایعی مقاله 1 - تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون 10.30495/jftn.2022.63466.11153 الهام آذرپژوه پروین شرایعی شهین زمردی هدیه یزدانفر سودابه شرایعی علوم غذایی و تغذیه , شماره 77 , سال 20 , زمستان 1401 مقاله 2 - تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر پروین شرایعی ریحانه احمدزاده قویدل حسین بادفرسا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1397 مقاله 3 - تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا 20.1001.1.24234966.1399.12.1.11.8 10.30495/jfst.2020.665341 الهام آذرپژوه پروین شرایعی نصرت عظیمی فرزاد غیبی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1399 مقاله 4 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی 20.1001.1.24234966.1398.11.4.5.1 10.30495/jfst.2019.545904 پروین شرایعی الهام آذرپژوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1398 مقاله 5 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال 20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3 10.30495/jfst.2021.680650 موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1400 مقاله 6 - تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودی بر ویژگیهایحسی و میکروبیدوغ 10.30495/jfst.2021.1935781.1737 افسانه عظیمی محله پروین شرایعی الهام آذرپژوه اعظم عظیمی محله نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 16 , بهار 1403 مقاله 7 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 10.30495/jfst.2021.685705 مهرانوش غریبی تهرانی امیر حسین الهامی راد الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 8 - تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن نادر روشن ریحانه احمدزاده الناز میلانی پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 9 , پاییز 1396 مقاله 9 - تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری الهام آذرپژوه پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1395 مقاله 10 - تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده نادیا حسنی بایگی پروین شرایعی حسین جلالی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1395