فهرست مقالات امیر حسین الهامی راد مقاله 1 - استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن ندا احمدی کمازانی امیرحسین الهامی راد مهرداد قوامی مهدی مریدی فریمانی محمد آرمین علوم غذایی و تغذیه , شماره 54 , سال 14 , بهار 1396 مقاله 2 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه زهرا نظری مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد علوم غذایی و تغذیه , شماره 53 , سال 14 , زمستان 1395 مقاله 3 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و چیلیتکنندگی عصاره زنجبیل زهرا کمالی روستا مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 43 , سال 11 , تابستان 1393 مقاله 4 - بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه زهرا نظری مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد علوم غذایی و تغذیه , شماره 56 , سال 14 , پاییز 1396 مقاله 5 - شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود محمد جواد حسین زاده امیر حسین الهامی راد محمد جواد کاظم زاده پارسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1397 مقاله 6 - تأثیرغنیسازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهایکیفی نودل صنعتی 10.30495/jfst.2021.1935033.1732 مونا رحیمی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین افشین جعفرپور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 60 , سال 16 , تابستان 1403 مقاله 7 - بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) 10.30495/jfst.2021.1935032.1731 زهره پورظفر امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 59 , سال 16 , بهار 1403 مقاله 8 - ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج 20.1001.1.24234966.1401.14.2.1.4 10.30495/jfst.2021.684130 پریسا دلفان علی مرتضوی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1401 مقاله 9 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 10.30495/jfst.2021.685705 مهرانوش غریبی تهرانی امیر حسین الهامی راد الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 10 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری سانیا منصوری اطمینان امیرحیسن الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1395 مقاله 11 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی مهدی سعیدی فر امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست هاشم اخلاقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 9 , پاییز 1396