• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • مهناز هاشمی روان

    فهرست مقالات مهناز هاشمی روان


  • مقاله

    1 - اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگی‌های شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی
    مهناز هاشمی روان نادیا شکرانه
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 37 , سال 10 , زمستان 1391

  • مقاله

    2 - اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو
    مرجان فروغی جواد کرامت مهناز هاشمی روان
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 36 , سال 9 , پاییز 1391

  • مقاله

    3 - مقایسه شاخص‌های رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری
    20.1001.1.22518851.1400.17.1.11.2
    10.30495/jvm.2022.1934595.1179
    نازنین زند مهناز هاشمی روان صدرا صالح
    میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 17 , زمستان 1400

  • مقاله

    4 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک
    مهدیه سادات آذرفام مهناز هاشمی روان سیمین اسدالهی
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400

  • مقاله

    5 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری
    بیژن خورشیدپور مهناز هاشمی روان سعیده اعیانی فرد زهره یحیایی صوفیانی
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400

  • مقاله

    6 - آنزیم های موجود در شیر
    ماندانا زورمند مهناز هاشمی روان
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1402

  • مقاله

    7 - تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت
    حسین رحیمی‌مجد مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400

  • مقاله

    8 - امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت
    عطیه ناصری مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1400

  • مقاله

    9 - بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
    معصومه دلفانی مهناز هاشمی روان
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1401

  • مقاله

    10 - بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
    مروا حسینی مهناز هاشمی روان
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1401

  • مقاله

    11 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3
    10.30495/jfst.2019.544374
    علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398

  • مقاله

    12 - بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر
    ساعده سادات سید حسینی سید ابراهیم حسینی مهناز هاشمی روان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1395

  • مقاله

    13 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
    مهناز هاشمی روان مهرداد کریمی مجد علیرضا شهاب لواسانی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 5 , تابستان 1397

  • مقاله

    14 - اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال
    فاطمه صباغی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 6 , پاییز 1398

  • مقاله

    15 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
    https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1186855
    مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , پاییز 1403

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود