فهرست مقالات علی سرداریان مقاله 1 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 علی سرداریان اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 15 , زمستان 1402 مقاله 2 - فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن اسماعیل عطای صالحی علی سرداریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1395 مقاله 3 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.11.2 10.30495/jfst.2020.674372 علی سرداریان اکرم آریان فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1399