فهرست مقالات اسماعیل عطای صالحی مقاله 1 - بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال راحله محجوب اسماعیل عطای صالحی علوم غذایی و تغذیه , شماره 63 , سال 16 , تابستان 1398 مقاله 2 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1397 مقاله 3 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ 10.30495/jfst.2021.1927126.1712 آزاده شاهسون تبریزی اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر زهرا شیخ السلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 16 , بهار 1403 مقاله 4 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM 20.1001.1.24234966.1398.11.4.2.8 10.30495/jfst.2019.545883 اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1398 مقاله 5 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود 20.1001.1.24234966.1399.12.1.1.8 10.30495/jfst.2020.665270 اسماعیل عطای صالحی مریم قره خانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1399 مقاله 6 - بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین 20.1001.1.24234966.1400.13.2.11.7 10.30495/jfst.2021.680646 اسماعیل عطای صالحی مریم سلطانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 13 , تابستان 1400 مقاله 7 - فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به" 10.30495/jfst.2021.1922409.1699 زینب غلامیان اسماعیل عطای صالحی الهام مهدیان زهرا شیخ الاسلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 16 , تابستان 1403 مقاله 8 - ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی رضا صفاری امیر حسین الهامی راد اسماعیل عطای صالحی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1395 مقاله 9 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین منا قربانخانی اورنگ عیوض زاده اسماعیل عطای صالحی مهدی جلالی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1394 مقاله 10 - فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن اسماعیل عطای صالحی علی سرداریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1395 مقاله 11 - بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن اسماعیل عطای صالحی امیر خدنگ نیک فرجام میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 5 , زمستان 1397 مقاله 12 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه عصمت خوری اسماعیل عطای صالحی مرضیه خوری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 4 , زمستان 1396 مقاله 13 - معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس 10.30495/jfm.2022.1930957.1716 سیدجواد ندافی علی محمدی ثانی اسماعیل عطای صالحی رضا کاراژیان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1401 مقاله 14 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی فاطمه نونهال ابراهیم رحیمی اسماعیل عطای صالحی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1393 مقاله 15 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی فاطمه نونهال ابراهیم رحیمی اسماعیل عطای صالحی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 6 , بهار 1393