فهرس المقالات علی سرداریان المقاله 1 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 علی سرداریان اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 2 - فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن اسماعیل عطای صالحی علی سرداریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 3 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.11.2 10.30495/jfst.2020.674372 علی سرداریان اکرم آریان فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399